Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Τμήμα Αγωγής και Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία

Σημαντική ενημέρωση σχετικά με λογαριασμούς που έχουν ενεργοποιηθεί μέσω της υπηρεσίας URegister του ΤΕΙ Ηπείρου

Μετά την αλλαγή που έγινε στις 6-3-2017 στην υπηρεσία καταλόγου (LDAP) του ΤΕΙ Ηπείρου, η διαχείριση του κωδικού όλων όσων έχουν κάνει ενεργοποίηση του λογαριασμού του μέσω της υπηρεσίας URegister θα γίνεται αποκλειστικά από ίδιο μέσω της υπηρεσίας MyPassword και δεν υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής η αρχικοποίησης (reset) του κωδικού πρόσβασης από τη γραμματεία του τμήματος.

Επειδή έχει παρατηρηθεί ότι αρκετοί φοιτητές έχουν δηλώσει κατά την εγγραφή τους στο τμήμα κινητό τηλέφωνο ή/και email στα οποία σήμερα δεν έχουν πρόσβαση, αλλά και επειδή αρκετά μέλη προσωπικού (μέλη ΕΠ, διοικητικό και λοιπό προσωπικό) έχουν δηλώσει στο τμήμα Προσωπικού του ΤΕΙ Ηπείρου κινητό τηλέφωνο ή/και email στα οποία σήμερα δεν έχουν πρόσβαση, παρακαλούνται όλοι όσοι έχουν κάνει ενεργοποίηση του λογαριασμού τους στο ΤΕΙ Ηπείρου μέσω της υπηρεσίας URegister και μεταβούν άμεσα στην υπηρεσία MyPassword και αφού κάνουν είσοδο στην υπηρεσία να πατήσουν το σύνδεσμο «Καταχώρηση email ή αριθμού κινητού τηλεφώνου, έτσι ώστε σε περίπτωση που ξεχάσετε τον κωδικό σας να μπορούμε να τον ανακτήσουμε άμεσα» στο κάτω δεξί μέρος της σελίδας και εκεί να συμπληρώσουν / επαληθεύσουν τα πεδία «Δευτερεύον email» και «Αριθμός κινητού τηλεφώνου» που είναι ένα email και ένα κινητό τηλέφωνο στα οποία έχετε πρόσβαση.

Μετά από αυτές τις ενέργειες είστε σίγουροι ότι ακόμα και αν κάποια στιγμή ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασης θα μπορείτε να τον αρχικοποιήσετε μόνοι σας μέσω της υπηρεσίας MyPassword (https://mypassword.teiep.gr/reset_password.php)

© T.E.I. Ηπείρου | Τμήμα Προσχολικής Αγωγής | 4o χιλ. Εθνικής Οδού Ιωαννίνων-Αθηνών | Τ.Κ. 45500 | Ιωάννινα | Τηλ. 2651050714

You are here: Home Ανακοινώσεις Ακαδημαϊκά και άλλα ζητήματα Σημαντική ενημέρωση σχετικά με λογαριασμούς που έχουν ενεργοποιηθεί μέσω της υπηρεσίας URegister του ΤΕΙ Ηπείρου